Nyomdánk

Teljes körű nyomdai kivitelezés, a tervezéstől a legyártáson keresztül a szállításig. Folyamatos gyártás a hét minden napján. Határok és kompromisszumok nélkül.

Nyomdai KivitelezésVállalkozásunk jelenlegi formájában 2010-ben alakult, de előző cégformáinkban is azonos tulajdonosi összetétellel (ami magyar, családi vállalkozást jelent) 1996 óta nyomdai előkészítéssel és kivitelezéssel foglalkozunk. Nyomdánk Óbudán és Esztergomban, két telephelyen működik 7 fővel. Első sorban digitális gépekkel dolgozunk valamint ívesofszet-technológiát is alkalmazunk.
Fő profilunk az igényes, minőségi színes és fekete-fehér brosúrák, magazinok, céges anyagok, szórólapok, valamint egyéb nyomdai termékek előállítása. A gépparkból következően termékpalettánk a néhány példányszámostól (digitális technológia) a több milliósig (ofszet technológia) terjed.

Janella 2010 kft, Esztergom

Gyakorlatilag minden részműveletet házon belül, alvállalkozó bevonása nélkül végzünk el, tehát az egész folyamat egyrészt gyorsabb, másrészt a minőség minden fázisban garantált. Jelentős külföldi kapcsolatokat építettünk ki a határ közelsége miatt, főleg szlovákiai partnerekkel dolgozunk együtt. Budapest Nyomda